Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://akcakaleyunusemreiho.meb.k12.tr
Adres : ŞEFKAT MAH. YÖNLÜ KÜME EVLERİ YUNUS EMRE ILKOKULU BLOK NO 6 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : HERGÜN 08.00-14.45 PAZARTESİ :8.00-15.40
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM ÖZEL ARAÇLAR İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 2015 yılında yeni binasına taşınmış olup bünyesinde ilkokul ile birlikte eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuzun ortaokul kısmı imam hatip ortaokuluna dönüştürülmüş ve Güneren 2 olan ismi Yunus Emre olarak yenilenmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNE 68 KM İLÇE MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları :